top of page

Aloë Vera dé motor olie voor uw lichaam.

ALOË VERA.

Forever is wereldmarktleider op het gebied van hoogwaardige gezondheids-, huidverzorgings- en cosmeticaproducten op basis van Aloë Vera. De basis van alle producten is de pure Aloë Vera gel die via een uniek en gepatenteerd proces uit de bladeren van de Aloë Vera plant wordt geperst en gestabiliseerd. De gestabiliseerde gel behoudt zo langdurig haar meer dan 200 voedingsstoffen, waaronder 20 mineralen, 18 aminozuren en 12 vitaminen. Stoffen die onder meer het immuunsysteem en de spijsvertering ondersteunen, stressgevoeligheid verminderen en meer energie geven. In bijna alle producten is de pure gestabiliseerde Aloë vera gel in hoge concentraties verwerkt voor een optimaal effect. (dus niet maar een paar druppels toegevoegd) De vraag naar natuurlijke en kwalitatief hoogwaardige gezondheids- en huidverzorgingsproducten neemt fors toe. Een ontwikkeling die in de komende jaren nog sterk zal doorzetten.


PROBEER ZE UIT ! U krijgt volledige uitleg, advies en begeleiding wanneer u dit wenst.


100 % TEVREDENHEIDS-GARANTIE. Wilt u deze producten ervaren en uzelf overtuigen van de kwaliteit… mocht u onverhoopt dan toch niet tevreden zijn, dan ontvangt u binnen 30 dagen na aankoop het volledige bedrag retour.


MEER WETEN….?

Neem dan contact op met Mary Crayé, zij zal voor u de tijd nemen om te kijken wat het beste bij uw situatie gewenst

06-20386248 of mail: de.omkering@gmail.nl

Kent u onze producten en wilt u rechtstreeks bestellen klik dan boven aan op de web-winkel waar u rechtstreeks kunt bestellen, betalen en wordt u bestelling bij u thuis bezorgt…


BIJENHONING - DRANKEN - HUIDVERZORGING - PERSOONLIJKE VERZORGING - REINIGINGSKUUR - VOEDINGSSUPLEMENTEN - MAKE-UP - DIEREN VERZORGING .

GECERTIFICEERD & KOSER VERKLARING & ISLAMITISCHE GOEDKEURINGSZEGELS & NIET OP DIEREN GETEST.

bottom of page